Tvättlistan ersätts med webbokning

Från 12/12 ersätter vi den vanliga tvättlistan i tvättstugan med ett nytt bokningssystem. Alla medlemmar kan numera boka sin tvättid direkt på hemsidan. Använd det användarnamn och lösenord du fick med sista informationen. Skulle du behöva inloggningsuppgifterna igen så ta kontakt med styrelsen (wolfgang.falk@telia.com).

Tvätttiderna är numera 2-timmarspass. Förutom första morgontiden som har 3 timmar. Vi ber att man respekterar att tvätttiderna slutar senast kl.22 vilket innebär att det som gäller är att ingen tvättning mellan 22-07. Man kan max ha två bokningar aktiva vilket i praktiken gör att man kan boka 4 timmar i sträck. Efter att en bokning blivit inaktiv (tiden utgått) så kan man boka ny tvättid.

I övrigt ber vi alla som tvättar att respektera ordningsreglerna för tvättstugan. Lämna den som du vill ha den när du ska tvätta. Torka av påfyllning av tvättmedlet, ta bort luddet efter torkning i torktumlare, torka/sopa golvet efter torkning, kasta inte tvättmedelskartonger i sopkorgen i torkrummet, kasta dem hellre i soppåsarna vid gatuplan. Ta bort torr tvätt så snart som möjligt. Låt den inte hänga länge då det hindrar andra att tvätta.